Počet položek: 0 0,- Kč
Antik-variát
internetový antikvariat

99 specialit sovětské kuchyně - maso

Vydáno 1981, 132 stran, il. Neprakta, dobrý stav.

kliknutím zvětšíte
99 specialit sovětské kuchyně - maso
ks
Kód:14065
Cena : 50,- Kč
Přepočtená cena:1,90 EUR
Sklad:1 ks

Zboží ze stejné kategorie - 99 specialit sovětské kuchyně - maso

Dieta při kardiovaskulárních onemocněních

Troton 1998, brož., 80 stran, dobrý stav. Pravidla diety, recepty atd.

Receptář pro každý den III - P. Podlaha

Rena 1992, 302 stran, obr., dobrý stav. Např. Z časů našich babiček, Spolehlivý lapač vos, Přívěsný vozík za kolo, Lis na tvaroh, Miniodchovna s umělou kvočnou, Aby fíkovník přežil atd.

Láska prochází žaludkem aneb Kuchařka pro milence

Trio 1991, brož., 90 stran, dobrý stav. Potravinová afrodisiaka.

Ukrojte si u nás (dějiny chleba) - J. Staněk

Práce 1989, 284 stran, dobrý stav.

Houby v kuchyních světa - Jiří Baier

Práce 1981, 133 stran, il. Smotlacha a Neprakta, dobrý stav. Recepty z jednotlivých druhů hub - lišky, čirůvky, ryzce, smrže, václavky, penízovky atd.

Kuchařská kniha Labužník - tradiční maďarská kuchyně

Pannonia, 282 stran - 1300 receptů, pokynů a rad, obr., dobrý stav.

zdravá výživa

Vydáno 1989, brož., 126 stran, obr., dobrý stav. Snídaně, Polévky, Teplé pokrmy, Saláty, Dezerty atd.

Co chutná Evropě - L. Vlachová

Avicenum 1979, 414 stran, fota, dobrý stav.

Kuchyně labužníka - J. A. Fialová

Avicennum 1977, 294 stran, fota, dobrý stav.

Zelená kuchyně

Vydáno 1988, 394 stran, barevné obr., dobrý stav. Namátkou z kapitol - Původem jsme vegetariáni, Plodiny oderního člověka, Jednotlivé druhy a jejich využití - recepty atd.

Váš dotaz 99 specialit sovětské kuchyně - maso

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam
     Více informací

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Copyright © www.antik-variat.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.antik-variat.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace