Počet položek: 0 0,- Kč

Myslivecký rok

Vydáno 1989, brož., 204 stran, dobrý stav.

kliknutím zvětšíte
Myslivecký rok
ks
Kód:14803
Cena : 40,- Kč
Přepočtená cena:1,60 EUR
Sklad:1 ks
Lovecká vyprávění a recepty z ruské myslivecké kuchyně.

Zboží ze stejné kategorie - Myslivecký rok

Abychom netloustli - Doberský, Horáčková

Avicenum 1979, brož., 246 stran, fota, dobrý stav. Recepty a jejich kalorické hodnoty.

Myslivecký kalendář 1984

Vydáno 1983, brož., 190 stran, fota, dobrý stav. Například Největší pytlácká bitva na Šumavě, Lovecké a myslivecké památky a sbírky, Poslední facír atd.

Chladničky a mrazničky v domácnosti - H. Pohunková

Vydáno 1989, 140 stran, fota, dobrý stav. Zamražování, používání mražených produktů, recepty.

Jugoslávská kuchyně - D. Karpatský

Avicenum 1988, 258 stran, obr., dobrý stav.

Vůně koření - Z. Žáček

Merkur 1973, brož., 236 stran, obr. a fota, mírně opotřebeno, jinak Koření - původ, popis, historie, použití atd.

Myslivost - kol. autorů

SZN 1966, 492 stran, 297 obr., barevné přílohy, mírně opotřebeno, razítka, jinak dobrý stav. Např. Lovecké střelectví, Myslivecká kynologie, Péče a chov o jednotlivé druhy zvěře, Mravy, zvyky, tradice, Choroby, Lov a zužitkování ...

Domov a domácnost

Vydáno 1992, 426 stran, vyobrazení a fota, dobrý stav. Péče o domácnost, její vedení, kuchařské recepty atd.

Moravská a česká vína ( průvodce ročníkem 2000)

Vydáno 2002, brož., 198 stran, obr., dobrý stav.

Receptář ve znamení zvěrokruhu

Vydáno 1989, 336 stran, dobrý stav. Vaříme podle zvěrokruhu - osobnosti gastronomie, recepty ...

Váš dotaz Myslivecký rok

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam
     Více informací

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Copyright © www.antik-variat.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.antik-variat.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace