Počet položek: 0 0,- Kč

Jeřáby - prof. ing. O. Balcar

Česká matice technická 1946, 735 stran, 572 obr., dobrý stav.

kliknutím zvětšíte
Jeřáby - prof. ing. O. Balcar
ks
Kód:014292
Cena : 200,- Kč
Přepočtená cena:7,80 EUR
Sklad:1 ks
Např. Lana, Kladky, Třecí bubny, Drapáky, Háky, Brzdy, Pohon jeřábů, Jeřábové mosty, Kladkostroje, Zdviháky atd.

Zboží ze stejné kategorie - Jeřáby - prof. ing. O. Balcar

chemie

Vydáno 1968, 226 stran, 257 obr., obálka stopy opotřebení, kniha samotná dobrý stav.

Technický slovník naučný XVI - Teyssler - Kotyška

Borský a Šulc 1941, 1280 stran, 1786 obr., dobrý stav. Dodatkový svazek I. - 9271 hesel.

Příprava svářečů k úředním zkouškám - J. Tauš

Vydáno 1982, brož., 160 stran, obr., dobrý stav.

Železniční přepravní řád

Vydáno 1986, brož., 265 stran, dobrý stav.

Budeme mít děťátko - MUDr. S. Trča

Avicenum 1979, 268 stran, obr., dobrý stav.

železnice

Vydáno v Lipsku, 776 stran, 5 x 3 cm, dobrý stav.

Výroba surového a bílého cukru II. - Rafinérské cukrovinky - A. Dolinek

SNTL 1968, Knižnice potravináře, brož., 230 stran, 40 obr., dobrý stav.

Lety do vesmíru - A. A. Šternfeld

Vydáno 1956, 114 stran, ilustrace a obr., dobrý stav. Např. Z dějin rakety, K souhvězdí Centaura, Terestrická raketa dnes a zítra atd.

Programátorský Babylón - kol. autorů

Grada 1992, brož., 324 stran, dobrý stav.

Technické početní tabulky - A. Vacek

Vydáno 1952, brož., 144 stran, dobrý stav. Mocniny, odmocniny, převrácené hodnoty, Mantisy briggických logaritmů, obvody a obsahy kruhů, Funkce hyperbolické, exponenciální atd.

Váš dotaz Jeřáby - prof. ing. O. Balcar

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam
     Více informací

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Copyright © www.antik-variat.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.antik-variat.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace