Počet položek: 0 0,- Kč

Agfacolor - material und verarbeitung (materiál a zpracování)

Vydáno 1958, 232 stran, 77 obr. + obrazové přílohy, dobrý stav.

kliknutím zvětšíte
Agfacolor - material und verarbeitung (materiál a zpracování)
ks
Kód:014658
Cena : 130,- Kč
Přepočtená cena:5,00 EUR
Sklad:1 ks

Zboží ze stejné kategorie - Agfacolor - material und verarbeitung (materiál a zpracování)

The Book of Portrair Photography - J. Lewinski, M, Magnus

Nelson 1982, 168 stran, obr. a fota, dobrý stav.

Raumlehre - Arithmetik und Geometrie für Gymnasien

Wien, F. Deuticke 1910, 57 stran, obr., stopy opotřebení.

Jedermanns Hundebuch (Kniha o psech pro každého) - E. von Otto

P. Parey 1934, 102 stran, obr., německy, dobrý stav.

Die Jury - J. Grisham

Vydáno 1993, brož., 620 stran, dobrý stav.

Die weimarer Malerschule - W. Scheidig

Vydáno 1950, 92 stran, textu (německy), 40 reprodukcí, dobrý stav.

Aus schwäbischen Gauen - R. Weitbrecht, P. Lang

E. Hänselmann, Stuttgart (1880 - 1890), 316 stran, 20 ilustrací, německy, dobrý stav.

Zur gebiets-, stadt - und dorfplanung - ing. L. Küttner

Vydáno 1958, 400 stran, obr., dobrý stav.

Technika amatérského filmu - M. Hofman, J. Rentz

Alfa 1983, brož., 334 stran, 190 obr., slovensky, dobrý stav.

Elektronika ve fotografii - Hyan, Kellner

SNTL 1974, brož., 244 stran, 271 obr., dobrý stav.

Praktisches Lehrbuch der Neugriechischen Volkssprache - K. Wied - učebnice novořečtiny

A. Hartleben's Verlag po roce 1900, 184 stran, pěkná vazba a úvodní listy, německy, dobrý stav.

Váš dotaz Agfacolor - material und verarbeitung (materiál a zpracování)

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam
     Více informací

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Copyright © www.antik-variat.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.antik-variat.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace