Počet položek: 0 0,- CZK

Výživa a příprava pokrmů pro střední školy 1, 2 a 3

Fortuna 1992 a 1993, brož., tři knihy - 94, 100 a 100 stran, na fotě jedna z nich, dobrý stav.

kliknutím zvětšíte
Výživa a příprava pokrmů pro střední školy 1, 2 a 3
Výživa a příprava pokrmů pro střední školy 1, 2 a 3 Výživa a příprava pokrmů pro střední školy 1, 2 a 3
ks
Kód:0015346
Cena : 130,- CZK
Přepočtená cena:5,10 EUR
Sklad:1 ks

Zboží ze stejné kategorie - Výživa a příprava pokrmů pro střední školy 1, 2 a 3

Manikúra a pedikúra - P. Herrera, M. Chlebníčková, Vokurka

Maxdorf 2000, 272 stran, obr. a fota, dobrý stav.

Výroba železných kovů II. - B. Neničková

SNTL 1986, 200 stran, 112 obr., dobrý stav. Metalurgie.

Pštros v české kuchyni - V. Malíková, Z. Kratochvíl

Ikar 2001, 128 stran, barevná fota, dobrý stav. Vynikající recepty ze zdravého masa.

Víno - ilustrovaná encyklopedie - S. Walton

Svojtka 2002, 256 stran, barevná fota a obr., formát A4, velmi dobrý stav. Odborné základy, Odrůdy, Francouzská vína, Skladování a podávání, Vína Jižní a Střední Ameriky atd.

Učební texty pro anorganickou chemii

Vydáno 1952, brož., 138 stran, stopy opotřebení, jinak dobrý stav.

Český chřest

Brož., 16 stran, bar. fota, dobrý stav. Chřestový průvodce.

Pravidla českého pravopisu

Vydáno 1984, 426 stran, dobrý stav.

Drůbež a drůbeží pochoutky - H. Sedláček

Avicenum 1986, 216 stran, fota, dobrý stav.

Testy z víceletých gymnázií - matematika

Didaktis 2003, brož., 144 stran, dobrý stav. Příklady a jejich řešení.

Technické kreslení (deskriptivní geometrie)

Vydáno 1962, 212 stran, 254 obr., dobrý stav.

Váš dotaz Výživa a příprava pokrmů pro střední školy 1, 2 a 3

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Copyright © www.antik-variat.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.antik-variat.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace