Počet položek: 0 0,- Kč

Výživa a příprava pokrmů pro střední školy 1, 2 a 3

Fortuna 1992 a 1993, brož., tři knihy - 94, 100 a 100 stran, na fotě jedna z nich, dobrý stav.

kliknutím zvětšíte
Výživa a příprava pokrmů pro střední školy 1, 2 a 3
Výživa a příprava pokrmů pro střední školy 1, 2 a 3 Výživa a příprava pokrmů pro střední školy 1, 2 a 3
ks
Kód:0015346
Cena : 130,- Kč
Přepočtená cena:5,00 EUR
Sklad:1 ks

Zboží ze stejné kategorie - Výživa a příprava pokrmů pro střední školy 1, 2 a 3

Nápěvková intonace - F. Lýsek

Orbis 1951, brož., 124 stran, dobrý stav.

Co by měl žák základní školy umět z fyziky, chemie a přírodopisu

Prometheus 1998, brož., 88 stran, velmi dobrý stav.

Toulky Japonskem a jeho kuchyní aneb jak dosáhnout dlouhověkosti - K. Kopáčková

Vydáno 1998, 96 stran, barevná fota, dobrý stav. Kuchařský cestopis.

Babo, raď ! - H. Kadlecová

Plejáda 2001, 94 stran, ilustrace, malý formát, dobrý stav. Praktické rady do domácnosti - pereme, čistíme, uklízíme, vaříme ...

Zámečník - J. Outrata

SNTL 1970, 302 stran, 345 obr., stopy opotřebení, jinak dobrý stav. Např. Montáž strojových zařízení, Rozebiratelné a nerozebiratelné spoje, Ložiska, Šroubové, klikové a jiné mechanismy atd.

Český chřest

Brož., 16 stran, bar. fota, dobrý stav. Chřestový průvodce.

Hudební výchova pro pátý ročník - J. Petr, O. Duzbaba

SPN 1957, 116 stran, il. V. Jochimsthal, dobrý stav.

O kávě a o čaji - I. Krejčí

Grada 2000, brož., 100 stran, dobrý stav. Víme proč ji pijeme ? Zdravotní dopady, Myslí se nám po kofeinu líp ? atd.

Váš dotaz Výživa a příprava pokrmů pro střední školy 1, 2 a 3

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam
     Více informací

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Copyright © www.antik-variat.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.antik-variat.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace