Počet položek: 0 0,- Kč

Pěstování žampiónů - M. Staněk a kol.

Vydáno 1965, brož., 142 stran, obr., dobrý stav.

kliknutím zvětšíte
Pěstování žampiónů - M. Staněk a kol.
ks
Kód:0015914
Cena : 70,- Kč
Přepočtená cena:2,70 EUR
Sklad:1 ks

Zboží ze stejné kategorie - Pěstování žampiónů - M. Staněk a kol.

Pojďte s námi stavět sluneční hodiny - V. Šimr

SNTL 1989, brož., 74 stran, 40 obr., razítko knihovny - vyřazeno, jinak dobrý stav.

Fysiologie cukrovky - M. Drachovská, K, Šandera

Nakladatelstvé čs. akademie věd 1959, 492 stran, obr. a fota, dobrý stav. Řepa cukrovka.

Ovocnářství a zelinářství - 1958 a 1959

Dva kompletní ročníky (24 čísel) svázané do jedné knihy, 760 stran, obr., dobrý stav. Spousta odborných informací a zajímavostí z oboru - určeno hlavně velkopěstitelům.

Navrhování zahrad - K. T. Noordhuis

Rebo 1998, 140 stran, barevná fota a obr., formát A4, dobrý stav. Od návrhu k upravené zahradě, plánování rozmanitých zahrad.

Rukověť zahrádkáře - Mára a kol.

Vydáno 1984, brož., 224 stran, obr., dobrý stav. Např. Višně, Abeceda pěstování citrusů, Látkové složení ovoce, Křen, Luskoviny na zahrádce, Šalvěj, Miniaturní růže, Skalníky, Rostliny do bažinky atd.

Začínáme zahrádkařit - M. Ryšán a kol.

Vydáno 1990, brož., 254 stran, obr., dobrý stav.

Upravujeme zahradu IV - V. Hájek

Grada 1999, brož., 96 stran, obr., dobrý stav. Zídky, odvodňování, lavičky atd.

Nápady pro dům a zahradu - M. Kurz

Fortuna Libri 2010, 344 stran, barevná fota, formát A4, dobrý stav. Opravy, úudržby domu a zahrady, zlepšováky a vychytávky.

Váš dotaz Pěstování žampiónů - M. Staněk a kol.

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam
     Více informací

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Copyright © www.antik-variat.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.antik-variat.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace