Počet položek: 0 0,- CZK

Ošetřování zvěřiny a kuchyňská úprava - J. Rakušanová

SZN 1983, 236 stran, fota, dobrý stav.

kliknutím zvětšíte
Ošetřování zvěřiny a kuchyňská úprava - J. Rakušanová
ks
Kód:0015958
Cena : 80,- CZK
Přepočtená cena:3,20 EUR
Sklad:1 ks

Zboží ze stejné kategorie - Ošetřování zvěřiny a kuchyňská úprava - J. Rakušanová

Myslivost 1983 - svázáno

Vydáno 1983, vycházelo měsíčně, komplet ročník, celkem 288 stran, fota, dobrý stav.

Nekrvavé lovy - W. Puchalski

Vydáno 1954, 120 stran textu a 192 hlubotiskových fot, malá natržení okrajů obálky, jinak dobrý stav. Kniha zážitků, zkušeností a fot polského přírodovědce.

Zelená kuchyně

Vydáno 1988, 394 stran, barevné obr., dobrý stav. Namátkou z kapitol - Původem jsme vegetariáni, Plodiny oderního člověka, Jednotlivé druhy a jejich využití - recepty atd.

O víně

Vydáno 1985, brož., 140 stran, dobrý stav.

Gastronomie - Výživa v kostce - MUDr. S. Hrubý

Brož., 114 stran, obr., dobrý stav.

Český teriér - Hana Petrusová

Fortuna Libri 2010, 156 stran, barevná fota, velmi dobrý stav.

Síla čaje

Vydáno 2001, brož., 46 stran, velmi dobrý stav.

Víno - ilustrovaná encyklopedie - S. Walton

Svojtka 2002, 256 stran, barevná fota a obr., formát A4, velmi dobrý stav. Odborné základy, Odrůdy, Francouzská vína, Skladování a podávání, Vína Jižní a Střední Ameriky atd.

Rychle a chutně - Ryby a plody moře

Rebo 2003, brož, 48 stran, barevná fota, velmi dobrý stav.

Kombucha - B. Sesterhenn

Cesty 2001, brož., 48 stran, fota, dobrý stav. Nápoj pro výbornou kondici a elixír mládí.

Váš dotaz Ošetřování zvěřiny a kuchyňská úprava - J. Rakušanová

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Copyright © www.antik-variat.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.antik-variat.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace