Počet položek: 0 0,- Kč

Ošetřování zvěřiny a kuchyňská úprava - J. Rakušanová

SZN 1983, 236 stran, fota, dobrý stav.

kliknutím zvětšíte
Ošetřování zvěřiny a kuchyňská úprava - J. Rakušanová
ks
Kód:0015958
Cena : 80,- Kč
Přepočtená cena:3,10 EUR
Sklad:1 ks

Zboží ze stejné kategorie - Ošetřování zvěřiny a kuchyňská úprava - J. Rakušanová

Domov a domácnost

Vydáno 1992, 426 stran, vyobrazení a fota, dobrý stav. Péče o domácnost, její vedení, kuchařské recepty atd.

1000 rad pro domácnost - J. Břízová

SZN 1971, brož., 200 stran, obr., dobrý stav. Rady jsou rozděleny do kategorií - Byt a jeho údržba, Prádelník a šatník, Příprava stravy a Vedení domácnosti.

Český teriér - Hana Petrusová

Fortuna Libri 2010, 156 stran, barevná fota, velmi dobrý stav.

Bezlepková dieta - M. Matušková

Pali 2009, brož., 104 stran, fota, dobrý stav. 236 receptů.

Jamie Oliver - šéfkuchař bez čepice

Vydáno 2002, 250 stran, barevná fota, dobrý stav. Nejlepší recepty.

Píseň o lese - M. Válek a J. a Z. Vlach

Vydáno 1980, 192 stran, černob. a barevná fota, vepsáno věnování, jinak dobrý stav. Převážně fotografická publikace provázená básnickou skladbou M. Válka Z vody.

Středozemní kuchyně

O-press, 110 stran, dobrý stav.

Rychle a chutně - Ryby a plody moře

Rebo 2003, brož, 48 stran, barevná fota, velmi dobrý stav.

Múčniky - M. Hajková

Vydáno 1983, 320 stran, fota, slovensky, dobrý stav.

Chladničky a mrazničky v domácnosti - H. Pohunková

Vydáno 1989, 140 stran, fota, dobrý stav. Zamražování, používání mražených produktů, recepty.

Váš dotaz Ošetřování zvěřiny a kuchyňská úprava - J. Rakušanová

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam
     Více informací

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Copyright © www.antik-variat.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.antik-variat.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace