Počet položek: 0 0,- Kč

Přetaktování - P. Broža

Computer Press 2002, brož., 174 stran, obr., dobrý stav.

kliknutím zvětšíte
Přetaktování - P. Broža
ks
Kód:1015127
Cena : 120,- Kč
Přepočtená cena:4,60 EUR
Sklad:1 ks
Jak zvýšit výkon počítače.

Zboží ze stejné kategorie - Přetaktování - P. Broža

Poselství kosmických světů - K. Pacner

Panorama 1987, brož., 500 stran, fota, dobrý stav.

Měřící přístroje a měření - Vysoký, Hašek

SNTL 1962, 150 stran, 201 obr., mírné stopy opotřebení, jinak dobrý stav.

Stavitelství III. (zařízení pozemních staveb) - O. Severin, A. Skrbek

Vydáno 1956, 322 stran, 164 obr., stopy opotřebení, dobrý stav.

Laureáti Nobelovy ceny za fyziologii a lékařství - R. Weinlich

Vydáno 1999, brož., 182 stran, dobrý stav.

optická vlákna

Nadas 1983, brož., 168 stran, 81 obr., dobrý stav.

auto - moto,

Vydáno 1979, 236 stran, obr., přiloženy přílohy, dobrý stav. Magnetogony Grundig, Sony, Tesla, Unitra, Telefunken různých typů a příslušenství - popisy, schemata, funkce atd.

Putování za technickými zajímavostmi ČSR - M. Maršák

Olympia 1981, 280 stran, fota, dobrý stav. Např. Šumavské sklárny, Sobotínské železárny, Podorlické sklářství, Lisované sklo, Ozubené železnice, Mosty, Úzkokolejky atd.

Mechanický záznam zvuku - V. Korolkov

Naše vojsko 1954, brož., 92 stran, 52 obr., dobrý stav. Zákony akustiky, hloubkouvý i stranový záznam zvuku, materiály vhodné k nahrávání desek, návody k sestrojení nahrávacího a reprodukčního zařízení.

Příprava svářečů k úředním zkouškám - J. Tauš

Vydáno 1982, brož., 160 stran, obr., dobrý stav.

Váš dotaz Přetaktování - P. Broža

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam
     Více informací

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Copyright © www.antik-variat.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.antik-variat.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace