Počet položek: 0 0,- Kč

Technologie přípravy pokrmů III. - Brhlík, Romaňuk

Merkur 1984, 318 stran, fota, dobrý stav.

kliknutím zvětšíte
Technologie přípravy pokrmů III. - Brhlík, Romaňuk
ks
Přidat do oblíbených
Kód:1015934
Cena : 60,- Kč
Přepočtená cena:2,40 EUR
Sklad:1 ks

Zboží ze stejné kategorie - Technologie přípravy pokrmů III. - Brhlík, Romaňuk

Receptář pro každý den III - P. Podlaha

Rena 1992, 302 stran, obr., dobrý stav. Např. Z časů našich babiček, Spolehlivý lapač vos, Přívěsný vozík za kolo, Lis na tvaroh, Miniodchovna s umělou kvočnou, Aby fíkovník přežil atd.

Velká kuchařka pro mikrovlnou troubu - Drábková, Pokorná

AR Třebíč, 446 stran, fota, dobrý stav.

Pečeme zdravě - kulinářské trendy

Rebo 2018, 96 stran, barevná fota, dobrý stav.

100 červených vín českých a moravských vinařství 2006/2007 - H. Baker

Vydáno 2006, brož.,120 stran, obr., dobrý stav. Vinařský průvodce.

Receptář pro každý den - P. Podlaha

SNTL 1992, 282 stran, fota a obr., dobrý stav. Rady, návody, postupy domů, na zahradu a do kuchyně.

Rychlé pokrmy - J. A. Fialová

Avicenum 1984, 172 stran, dobrý stav.

Mezinárodní kuchařka - Juliana A. Fialová a kol.

Avicenum 1975, 272 stran, barevná fota, A4, dobrý stav. Stovky receptů ze zahraničních kuchyní.

Moravská a česká vína ( průvodce ročníkem 2000)

Vydáno 2002, brož., 198 stran, obr., dobrý stav.

Zlatá kniha salátů - 1300 receptů

František Beníšek 2010, 338 stran, obr., A4, dobrý stav.

Naše a cizí koření - Kybal, Kaplická

SZN 1988, 232 stran, barevné ilustrace, dobrý stav. Botanika, Historie, Pěstování, Kuchyňské využití.

Potřebujete poradit ? Technologie přípravy pokrmů III. - Brhlík, Romaňuk

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam