Počet položek: 0 0,- Kč

Receptury polotovarů pokrmů

Merkur 1987, brož., 400 stran, dobrý stav.

kliknutím zvětšíte
Receptury polotovarů pokrmů
ks
Kód:1015969
Cena : 100,- Kč
Přepočtená cena:3,90 EUR
Sklad:1 ks
Receptury prto kuchaře z povolání.

Zboží ze stejné kategorie - Receptury polotovarů pokrmů

99 specialit sovětské kuchyně -

Vydáno 1980, 160 stran, recepty z Gruzie, Ruska, Ukrajiny atd., dobrý stav.

100 legendárních vín

Slovart 2007, 144 stran, barevná fota, křídový papír, ochranné pouzdro, formát A4, velmi dobrý stav. Výběr předních francouzských sommelierů.

Technologie přípravy pokrmů I. - Matejka, Balagová

Merkur 1983, 132 stran, obr., dobrý stav.

Víno - ilustrovaná encyklopedie - S. Walton

Svojtka 2002, 256 stran, barevná fota a obr., formát A4, velmi dobrý stav. Odborné základy, Odrůdy, Francouzská vína, Skladování a podávání, Vína Jižní a Střední Ameriky atd.

Koření pro každé vaření - D. Lánská a kol.

Vydáno 1990, 304 stran, obr., jiné vydání než na fotu - dobrý stav. Historie koření, význam koření pro lidskou výživu, Druhy koření a její použití, Jak pečovat o koření, Kořeníci směsi, Recepty atd.

Zužitkování ovoce v domácnosti - J. Havránka

F. Šimáček 1911, 114 stran, obr., flíčky, jinak dobrý stav.

Středozemní kuchyně

O-press, 110 stran, dobrý stav.

Houby - Dr. Oetker

Ikar 1997, 110 stran, barevné obr., dobrý stav. Houbové recepty.

Babo, raď ! - H. Kadlecová

Plejáda 2001, 94 stran, ilustrace, malý formát, dobrý stav. Praktické rady do domácnosti - pereme, čistíme, uklízíme, vaříme ...

Váš dotaz Receptury polotovarů pokrmů

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam
     Více informací

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Copyright © www.antik-variat.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.antik-variat.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace