Počet položek: 0 0,- Kč

6 x Včelařství 1956

Vydáno 1956, brož., 6 x 16 stran, obr., čísla 2, 3, 4, 6, 7 a 8, dobrý stav.

kliknutím zvětšíte
6 x Včelařství 1956
ks
Kód:21526
Cena : 150,- Kč
Přepočtená cena:5,90 EUR
Sklad:1 ks
Zobrazit všechny kategorie, ve kterých se položka nachází

Zboží ze stejné kategorie - 6 x Včelařství 1956

Myslivost - Stráž myslivosti 6/2011

Vydáno červen 2011, 144 stran, obr. a fota, dobrý stav. Např. Metání černé zvěře, Rovný - nerovný, chovný nebo průběrný ? atd.

Včela moravská 1947 - čísla 1-2 a 11-12

Vydáno 1947, 32 a 32 stran, obr., horší obálky, uvnitř dobrý stav.

Stabilizace vysokých výnosů a kvality cukrovky

Čs. akademie zemědělských věd 1978, brož., 113 stran., dobrý stav.

Stadion 1965 - svázáno

Vydáno 1965, kompletní ročník - 52 čísel (vycházelo 1 x týdně), obr., dobrý stav.

Pes a domácí lékař - MVDr. V. Naxera

Canis 1991, brož., 144 stran, obr., dobrý stav.

Myslivost 1963 - odborný časopis pro lidovou myslivost

Vydáno 1963, 12 čísel - kompletní ročník , 192 stran, obr., dobrý stav.

Novina 1908 - list duševní kultury

Grosman a Svoboda 1908, 768 stran, malé natržení okraje hřbetu, jinak dobrý stav. Redigovali Machar, Šalda a Vodák.

Řepné virosy a jejich přenašeči - ing. Drachovská - Šimanová

SZN 1955, 200 stran, obr., skvrna na desce, jinak dobrý stav. Monografie o virových chorobách řepy.

Sdělovací technika 1958 - svázáno

SNTL 1958, 12 čísel - 480 stran (kompletní ročník), obr., dobrý stav.

Zelenina

Vydáno 1999, 100 stran, barevná fota, velmi dobrý stav. Praktický rádce a průvodce zahrádkáře.

Váš dotaz 6 x Včelařství 1956

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam
     Více informací

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Copyright © www.antik-variat.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.antik-variat.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace