Počet položek: 0 0,- Kč

Jaroslavl (Rusko)

Vydáno 1988, 254 stran, barevná fota, dobrý stav.

kliknutím zvětšíte
Jaroslavl (Rusko)
ks
Kód:15752
Cena : 60,- Kč
Přepočtená cena:2,50 EUR
Sklad:1 ks
Průvodce historií i současností Jaroslavle - česky.

Zboží ze stejné kategorie - Jaroslavl (Rusko)

Polární vášeň - F. Mowat

Odeon 1973, 242 stran, velký formát, fota a vyobrazení, dobrý stav. Výňatky z polárních deníků.

Český ráj a Podkrkonoší

Vydáno 1982, 384 stran, přiložena rozkládací mapa, dobrý stav.

Brno 1967 - plán středu města

Vydáno 1975, rozkládací, seznam obchodů, restaurací, kin atd., dobrý stav.

Spisy Jana Kollára - Cestopis druhý a Paměti

Vydal I. L. Kober 1863, 288 stran, úvodní portrét (ocelorytina), vzadu faksimile dopisu, polokožená vazba, místy v knize drobné flíčky, jinak dobrý stav.

Koruna a srdce Evropy - O. Kašpar

Votobia 1992, brož., 52 stran + fota, dobrý stav. Španělsko - gastronomie, rady na cestu, české stopy ve Španělsku atd.

Francouzština

Infoa 2000, 384 stran, obr., dobrý stav. Konverzace, turistický průvodce, gramatika, slovník.

Do jižních moří - R. L. Stevenson

Orbis 1973, edice Cesty, brož., 214 stran, dobrý stav. Anglický spisovatel strávil v Oceánii zbytek svého nedlouhého života.

námořní plavba, lodě

Vydáno kolem roku 1920, brož., 36 stran, dobová fota, popisky francouzsky.

Baskické listy z kraje Ramuntchova - J. V. Šmejkal (podpis)

Vydáno 1937, Edice dálných ozvěn sv. 2, 162 stran, ilustrace, číslovaný výtisk č. 73, podepsaný autorem, typo. Václav Helebrant, dobrý stav. Baskicko a Baskové.

Lidé a země 1967

Academia 1967, kompletní ročník (12 čísel) 480 stran, obr. a fota, dobrý stav. Populárně vědecký zeměpisný a cestopisný měsíčník.

Potřebujete poradit ? Jaroslavl (Rusko)

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací


Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace