Počet položek: 0 0,- Kč
Antik-variát
internetový antikvariat

Kuchařské recepty z literatury

Odeon 1989, 256 stran, pěkné ilus. A. Born, dobrý stav.

kliknutím zvětšíte
Kuchařské recepty z literatury
ks
Kód:14001
Cena : 60,- Kč
Přepočtená cena:2,20 EUR
Sklad:1 ks
Recepty na různá jídla shromážděné z románů, povídek či detektivek.

Zboží ze stejné kategorie - Kuchařské recepty z literatury

Receptář ve znamení zvěrokruhu

Vydáno 1989, 336 stran, dobrý stav. Vaříme podle zvěrokruhu - osobnosti gastronomie, recepty ...

Houby - Dr. Oetker

Ikar 1997, 110 stran, barevné obr., dobrý stav. Houbové recepty.

Zlatá pokladnice pro hospodáře a hospodyně 2 (r. 1900)

A. Reinwart 1900, brož., 160 stran, dobrý stav. Sbírka rad, pokynů a předpisů týkajících se všech směrů hospodářství polního i domácího, chovu zvířectva, ošetřování rostlin, zahradnictví, lesnictví, rady do kuchyně atd.

Ovocné a zeleninové nápoje

Vydáno 1985, brož., 206 stran, fota, dobrý stav. Sirupy, limonády, džusy, vína, likéry atd.

Vaříme elektricky - Sklenář - Bohuňová

Vydáno 1959, brož., 150 stran, obr., dobrý stav. Retro kuchyně, recepty atd.

Moravská a česká vína ( průvodce ročníkem 2000)

Vydáno 2002, brož., 198 stran, obr., dobrý stav.

Malt whisky (německy) - M. Jackson

Heyne 1994, 270 stran, fota, německy, dobrý stav.

Rybářův rok

Lidové nakladatelství 1998, brož., 136 stran, obr., dobrý stav. Ryby v jednotlivých měsících roku - povídky, recepty atd.

Jak šmakuje Moravskoslezsko ? - Kuchařka krajových receptů

Vydáno 2013, brož., 106 stran, barevná fota, dobrý stav.

Váš dotaz Kuchařské recepty z literatury

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam
     Více informací

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Copyright © www.antik-variat.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.antik-variat.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace