Počet položek: 0 0,- Kč
Antik-variát
internetový antikvariat

Kuchařské recepty z literatury

Odeon 1989, 256 stran, pěkné ilus. A. Born, dobrý stav.

kliknutím zvětšíte
Kuchařské recepty z literatury
ks
Kód:14001
Cena : 60,- Kč
Přepočtená cena:2,30 EUR
Sklad:2 ks
Recepty na různá jídla shromážděné z románů, povídek či detektivek.

Zboží ze stejné kategorie - Kuchařské recepty z literatury

Kuchařka nejen na neděli - kuře

Brož., 64 stran, il. Neprakta, dobrý stav.

100 a 1 makrobiotických jídel - J. Jonáš

Merkur 1990, brož., 96 stran, dobrý stav.

Dieta pro Adama a Evu - J. Zittlau

Ikar 2005, 155 stran, dobrý stav. Jak společně žít, vařit a hubnout.

Celý život ve formě

Reader's Digest výběr 2003, 352 stran, spousta obr., dobrý stav. Jak dobře vypadat a ještě lépe se cítit - rady, recepty, návody, doporučení.

Recepty s vůní bylinek - K. Šeda

Vydáno 1990, brož., 236 stran, fota, dobrý stav.

Mykologie, houby a jejich účinky na lidský organismus

Dona 2008, 114 stran, barevná fota, dobrý stav. Základní složky z hlediska lidské výživy, Příznivě působící látky, Zdravotně škodlivé látky.

Mikroorganismy a jiní škůdci v mlýnskopekárenském průmyslu a ochrana proti nim - J. Tichá

SNTL 1988, 152 stran, obr, tabulky, dobrý stav. Mlynářství, pekařství.

Počítání nudliček v jarní polévce - V. Sís

Studio dobré nálady 1991, brož., 128 stran, obr., dobrý stav. 150 receptů staré čínské kuchyně.

Ukrojte si u nás (kapitoly z historie chleba) - J. Staněk

Práce 1989, 284 stran, razítka, jinak dobrý stav.

Rychlá veganská kuchařka R. Robertson

Fontána 2014, 232 stran, fota, dobrý stav.

Váš dotaz Kuchařské recepty z literatury

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam
     Více informací

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Copyright © www.antik-variat.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.antik-variat.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace