Počet položek: 0 0,- Kč

Literární pozůstalost Hany Kvapilové

Šolc a Šimáček 1946, 266 stran, dobrý stav.

kliknutím zvětšíte
Literární pozůstalost Hany Kvapilové
ks
Kód:13911
Cena : 100,- Kč
Přepočtená cena:4,00 EUR
Sklad:1 ks

Zboží ze stejné kategorie - Literární pozůstalost Hany Kvapilové

Podoby&předobrazy - A. Hoffmeister

Vydáno 1962, 304 stran, vlastní ilustrace, dobrý stav. Výbor z díla, svazek čtvrtý. Kulturní život nejen u nás v letech 1917 - 1922. Založení Devětsilu, K. Teige, Dada, Kubismus, ukázky z tvorby, eseje.

F. M. Dostojevskij

Portréty, svazek 2, vydáno 1964, brož., 178 stran, dobrý stav.

Milý pane Browningu

Odeon 1974, 270 stran, obr., dobrý stav. Výbor z korespondence básnířky E. Barrettové a básníka R. Browninga.

Od rukopisu ke knize - J. Šalda

Vydáno 1968, 353 stran, 189 obr. a fot, dobrý stav. Historie a současnost typografie a polygrafie.

Olympio aneb život Victora Huga - A. Maurois

Vydáno 1977, 400 stran, dobrý stav.

Vilém Mrštík - Radko Pytlík

Melantrich 1989, edice Odkazy, 332 stran, fota, razítko knihovny, chybí úvodní list s názvem knihy, jinak dobrý stav.

Hornický básník Fráňa Kučera - V. Palivec

Vlastivědná knižnice Podbrdska, brož., 48 stran, dobrý stav. Příbramsko.

Čeština je jazyk vtipný - F. Jílek

Vydáno 1958, 248 stran, jiné vydání než na fotu, dobrý stav. Český jazyk a humor.

Kritické projevy 1 (1892 - 93) - F. X. Šalda

Soubor díla F. X. Šaldy 10, vydal Melantrich 1949, brož., 492 stran, dobrý stav.

Dějiny české literatury I. - kol. autorů

Vydáno 1959, 528 stran, dobrý stav.

Váš dotaz Literární pozůstalost Hany Kvapilové

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam
     Více informací

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Copyright © www.antik-variat.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.antik-variat.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace