Počet položek: 0 0,- Kč
Antik-variát
internetový antikvariat

Metody komplexního vyhodnocování variant - Černý, Glückaufová, Toms

Academia 1980, brož., 228 stran, dobrý stav.

kliknutím zvětšíte
Metody komplexního vyhodnocování variant - Černý, Glückaufová, Toms
ks
Kód:1016714
Cena : 230,- Kč
Přepočtená cena:8,80 EUR
Sklad:1 ks

Zboží ze stejné kategorie - Metody komplexního vyhodnocování variant - Černý, Glückaufová, Toms

Železo hýbe světem - E. Schmahl

Orbis 1943, 212 stran, obr., dobrý stav. Železo a jeho vliv na historii.

Ekonomicko-matematický obzor 3 a 4/1969

Čs. akademie věd 1969, brož., 132 a 132 stran, dobrý stav. Systémová analýza a systémový přístup, Lineární plánovací modely atd.

Urychlovače iontů a elektronů - Č. Šimáně

SNTL 1953, brož., 184 stran, 109 obr., dobrý stav.

Úvahy a projevy - Tomáš Baťa

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně 2002, brož., 220 stran, dobová fota, velmi dobrý stav.

Transformační řízení - Jaroslav Jirásek

Grada 1993, brož., 296 stran, dobrý stav.

Aplikovaná matematika II. - M-Ž - kol. autorů

SNTL 1978, 1240 stran, dobrý stav.

Přehled soudobých buržoazních ekonomických teorií I. a II. - kol. autorů

Academia 1980, 548 a 460 stran, dobrý stav. Např. Moses Abramowitz, Paul Baran, Ruth Macková, Joe S. Bain, Arthur Smithies, Paul Samuelson atd.

Rozhledy matematicko-fyzikální 1 - 6/1997 - kompletní ročník

Vydáno 1997, 6 x brož., celkem 292 stran, dobrý stav.

O náhodě a pravděpodobnosti - Adam Plocki

Vydáno 1982, brož., 174 stran, razítko knihovny, jinak dobrý stav.

Váš dotaz Metody komplexního vyhodnocování variant - Černý, Glückaufová, Toms

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam
     Více informací

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Copyright © www.antik-variat.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.antik-variat.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace