Počet položek: 0 0,- Kč

Naše řeč 1917 - svázáno

Emil Šolc 1917, 314 stran + rejstřík, dobrý stav.

kliknutím zvětšíte
Naše řeč 1917 - svázáno
ks
Kód:21718
Cena : 300,- Kč
Přepočtená cena:12,- EUR
Sklad:1 ks

Zboží ze stejné kategorie - Naše řeč 1917 - svázáno

Činovnik - pro pracovníky Junáka

Vydáno 1946, 244 stran, dobrý stav. Junák - uvnitř svázána tři čísla z roku 1945 (říjen až prosinec) a mimo prvního čísla, celý ročník 1946, dále mimořádné číslo z června 1946 Junácké táboření a zvláštní číslo Jak ...

Česká literární bibliografie 1945 - 1963 - A - M

Vydáno 1963, 622 stran, razítko knihovny, dobrý stav.

Ranč Vista - G. Jenkins

ITA 1991, 40 stran, lehce opotřebené jinak dobrý stav.

Maxim Gorkij - I. Gruzděv

Vydáno 1951, brož., 124 stran, fota, dobrý stav.

Slovanský přehled 1951 - svázáno

Vydáno 1951, 424 stran, obr., 9 čísel - desáté chybí, jinak dobrý stav.

Kolo 10/1940 - moravská umělecka revue

Umělecka revue Moravského kola spisovatelů z 10. 12 1940, brož., 80 stran, obr., dobrý stav. Básně, zprávy z moravského literárního i uměleckého prostředí, vycházející knihy, články o umělcích a umění, zejména moravská ...

Filosofický časopis 1, 2, 3, 4 a 5/1998

Filosofický ústav Akademie věd 1998, 5 x brož. - dvouměsíčník, celkem 880 stran, dobrý stav.

Živa 1961 - časopis pro biologickou práci

Vydáno 1961, 6 čísel - kompletní ročník (vycházelo 1 x za 2 měsíce), fota, celkem 240 stran, dobrý stav.

Sdělovací technika 1985 - svázáno

Vydáno 1985, 474 stran, fota a obr., dobrý stav.

Za vysokou úrodu 1959 - kompletní ročník

Ministerstvo zemědělství 1959, 12 čísel (měsíčník), 390 stran, obr., dobrý stav. Časopis pro rostlinou výrobu.

Potřebujete poradit ? Naše řeč 1917 - svázáno

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam