Počet položek: 0 0,- Kč
Antik-variát
internetový antikvariat

Nový brevíř o víně (víno) - J. Hauft

Vydáno 1988, 336 stran, ilustrace Winter-Neprakta, dobrý stav.

kliknutím zvětšíte
Nový brevíř o víně (víno) - J. Hauft
Nový brevíř o víně (víno) - J. Hauft
ks
Kód:16712
Cena : 60,- Kč
Přepočtená cena:2,40 EUR
Sklad:1 ks
Víno, podávání, recepty s vínem atd.

Zboží ze stejné kategorie - Nový brevíř o víně (víno) - J. Hauft

Zemědělské pokusnictví - výzkum a služby - Kroulík - Vodáková

SZN 1981, brož., 112 stran, stopy opotřebení, jinak dobrý stav.

Pionýrské tábory ROH 7 - táborová kuchyně

Práce 1986, brož., 272 stran, obr., razítko, dobrý stav. Vedení táborové kuchyně, vyživové tabulky, pravidla a podmínky, recepty atd.

Sójové dobroty - kuchařka

Dona 2000, 110 stran, fota, dobrý stav.

Nauka o polním hospodaření pro ústavy učitelské II. - Jos. Rosický

I. L. Kober 1921, 182 stran, 205 obr., dobrý stav.

Méně známé ovoce - Dolejší, Kott

Brázda 1991, 150 stran, fota, dobrý stav. Mišpule, Kdoule, Trnky, Moruše, Dřínky, Hloh atd. - zpracování, použití, pěstování atd.

O kávě a o čaji - I. Krejčí

Grada 2000, brož., 100 stran, dobrý stav. Víme proč ji pijeme ? Zdravotní dopady, Myslí se nám po kofeinu líp ? atd.

Testament pana Tena

Vydáno 1987, 180 stran, pěkné ilustrace, dobrý stav. Původní čínská poezie, recepty čínské kuchyně ...

4 x Včelařství 1953

Vydáno 1953, 4 x 16 stran, obr., čísla 2, 4, 7 a 9, dobrý stav.

Zmrazování potravin v mrazničkách - Z. Lifková

SNTL 1990, brož., 80 stran, dobrý stav. Publikace obsahuje návody a doporučení, které lze uplatnit při zmrazování potravin v domácnosti nebo při vaření jídel do zásoby ...

Lidi, to je ale bašta ! - Jiřina Bohdalová

Eminent, 190 stran, fota, dobrý stav.

Váš dotaz Nový brevíř o víně (víno) - J. Hauft

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam
     Více informací

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace