Počet položek: 0 0,- Kč
Antik-variát
internetový antikvariat

Ovocné a zeleninové nápoje

Vydáno 1985, brož., 206 stran, fota, dobrý stav.

kliknutím zvětšíte
Ovocné a zeleninové nápoje
ks
Kód:0015672
Cena : 50,- Kč
Přepočtená cena:1,90 EUR
Sklad:3 ks
Sirupy, limonády, džusy, vína, likéry atd.

Zboží ze stejné kategorie - Ovocné a zeleninové nápoje

Šumivá vína (Šampaňské a spol.) - lexikon

Rebo 2008, 294 stran, barevná fota, dobrý stav.

100 bílých vín českých a moravských vinařství 2006/2007 - H. Baker

Vydáno 2006, brož.,120 stran, obr., dobrý stav.

Myslivecký rok

Vydáno 1989, brož., 204 stran, dobrý stav. Lovecká vyprávění a recepty z ruské myslivecké kuchyně.

Jugoslávská kuchyně - D. Karpatský

Avicenum 1988, 258 stran, obr., dobrý stav.

100 červených vín českých a moravských vinařství 2006/2007 - H. Baker

Vydáno 2006, brož.,120 stran, obr., dobrý stav. Vinařský průvodce.

Receptář ve znamení zvěrokruhu

Vydáno 1989, 336 stran, dobrý stav. Vaříme podle zvěrokruhu - osobnosti gastronomie, recepty ...

Kuchařka - zvěřina, ryby, mořští živočichové - V. Doležal

Dona 1993, 140 stran, barevná fota, dobrý stav.

O houbách - J. Majerník, J. Baier

Vydáno 1984, 164 stran, ilustrace našich předních karikaturistů (Kerles, Slíva, Vyčítal atd.), dobrý stav. Recepty na úpravu hub a povídání o nich.

Nový brevíř o víně (víno) - J. Hauft

Vydáno 1988, 336 stran, ilustrace Winter-Neprakta, dobrý stav. Víno, podávání, recepty s vínem atd.

108 receptů od Góvindy - praktická vegetariánská kuchařka

Centrum pro védská studia, brož., 122 stran, dobrý stav.

Váš dotaz Ovocné a zeleninové nápoje

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam
     Více informací

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Copyright © www.antik-variat.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.antik-variat.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace