Počet položek: 0 0,- Kč
Antik-variát
internetový antikvariat

Pěstování jedlých hub

Vydáno 1985, brož., 256 stran, obr. a fota, dobrý stav (foto je ilustrační).

kliknutím zvětšíte
Pěstování jedlých hub
ks
Kód:14030
Cena : 60,- Kč
Přepočtená cena:2,30 EUR
Sklad:1 ks

Zboží ze stejné kategorie - Pěstování jedlých hub

Funkce zeleně v životním prostředí - Kavka, Šindelářová

SZN 1978, brož., 236 stran, obr., dobrý stav.

Forstliche haushaltungskunde (Lesnický hospodář (?)) - R. Micklik

Vydáno 1880, 300 stran, německy, dobrý stav.

Plevele polí a zahrad - Hron a Kohout

Vydáno 1988, brož., 344 stran, il. K. Hísek, dobrý stav.

Příručka pro domácí dílnu - Kusl, Kramerius

SNTL 1981, 272 stran, 260 obr., 2. doplněné vydání, dobrý stav. Návody ke zpracování dřeva, kovů a plastických hmot i stavebních materiálů. Zabývá se vybavením domácí dílny potřebnými nástroji i jejich údržbou a zaměřuje ...

Praktická žena 1987 - svázáno

Vydáno 1987, 12 čísel, cca 360 stran, obr. a fota, střihové přílohy, dobrý stav. Móda, šití, domácí práce atd.

Praktická dendrologie 2 - Karel Heike

SZN 1978, 589 STRAN, FOTA A OBR., DOBRÝ STAV.

Lesní hospodářství 30 let po svobození

Vydáno 1975, 88 stran textu + 128 stran, fot, opotřebené okraje obálky, jinak dobrý stav. Např. Lesní dělníci a lesníci v odboji, Severomoravské státní lesy Krnov, Státní lesy - průmyslové výrobny Chrudim atd.

Rybářské revíry v ČSR

Vydáno 1979, brož., 340 stran, dobrý stav.

Keramika pro malé i velké - M. Adamcová

Fin 1994, brož., 200 stran, obr., malý formát, dobrý stav. Namátkou z obsahu - Keramické suroviny, Sušení a pálení, Zdobné techniky, Materiál a pomůcky atd.

Jak na ryby (technika rybolovu a jiné praktické návody) - A. Kotyšan

SNTL 1990, brož., 112 stran, 64 obr., dobrý stav.

Váš dotaz Pěstování jedlých hub

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam
     Více informací

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace