Počet položek: 0 0,- Kč
Antik-variát
internetový antikvariat

Recepty a výživové tabulky (nejen) pro sportovce - P. Fořt

Svět kulturistiky 200, 166 stran, dobrý stav.

kliknutím zvětšíte
Recepty a výživové tabulky (nejen) pro sportovce - P. Fořt
ks
Kód:1015991
Cena : 70,- Kč
Přepočtená cena:2,60 EUR
Sklad:1 ks

Zboží ze stejné kategorie - Recepty a výživové tabulky (nejen) pro sportovce - P. Fořt

Středozemní kuchyně

O-press, 110 stran, dobrý stav.

Italská kuchyně

Merkur 1987, brož., 194 stran, fota, dobrý stav.

Jak šmakuje Moravskoslezsko ? - Kuchařka krajových receptů

Vydáno 2013, brož., 106 stran, barevná fota, dobrý stav.

Sváteční moučníky a pečivo z celého světa - I. Hermanová

Merkur 1989, brož., 214 stran, obr., dobrý stav. Máslové cukroví, Rumové cukroví, Nepečené cukroví, Dia cukroví, Čokoládové cukroví, Letní moučníky, Perníčky a medové cukroví, Cukroví se sádlem a škvarky atd.

Práce číšníka u stolu hosta

Merkur 1987, brož., 196 + 12 stran příloh, dobrý stav.

Fit pro život - H. a M. Diamondovi

Fin 1992, brož., 284 stran, dobrý stav. Dobový bestseller nabízí stále platná doporučení pro zájemce o zdravý životní styl.

Uvař, co umíš - Z. Podhůrský

Plejáda 2010, 92 stran, fota, dobrý stav. Své oblíbené recepty vaří např. Dáda Patrasová, Anife Vyskočilová, Berenika Saudková, Zlata Adamovská, Ivana Andrlová, Vladimír Kratina atd.

Vegetariánská kuchařka pro děti - Červená, Červený

Vydáno 1990, brož., 46 stran, dobrý stav.

Mořská kuchařka - M. Štěpnička

Dona 1997, brož., 124 stran, obr. a fota, dobrý stav. Ryby, krevety, chobotnice, sépie a jiné dary moře.

Váš dotaz Recepty a výživové tabulky (nejen) pro sportovce - P. Fořt

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam
     Více informací

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Copyright © www.antik-variat.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.antik-variat.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace