Počet položek: 0 0,- Kč
Antik-variát
internetový antikvariat

Setkání s českými spisovateli - O. Chaloupka

Vydáno 1989, brož., 252 stran, obr., dobrý stav.

kliknutím zvětšíte
Setkání s českými spisovateli - O. Chaloupka
ks
Kód:13049
Cena : 60,- Kč
Přepočtená cena:2,20 EUR
Sklad:1 ks
V. Kaplický, M. Florian, F. Halas, F. Šrámek, I. Olbracht, V. Vančura atd.

Zboží ze stejné kategorie - Setkání s českými spisovateli - O. Chaloupka

Česká literární bibliografie 1945 - 1963 - A - M

Vydáno 1963, 622 stran, razítko knihovny, dobrý stav.

Rudolf Kremlička

Malá galerie 1964, 82 stran, 45 barev. reprodukcí, dobrý stav.

Rok Jana Nerudy

Vydáno 1952, 274 stran, fota, dobrý stav. Korespondence, fota, dokumenty.

Čeští klasikové 19. století

Vydáno 1948, brož., 90 stran, 73 reprodukcí, dobrý stav.

Slavia - ročník 1932

Vydáno 1932, tři díly, kompletní ročník, vícejazyčný, dobrý stav. Časopis pro slovanskou filologii. Uvnitř například K Zografskému evangeliu, K vnitřním dějinám spisovné slovenštiny atd.

Antoine Watteau - polsky

Vydáno 1978, text polsky, barev. i černob. reprodukce, dobrý stav. francouzský malíř období rokoka.

Slovník vietnamské literatury - Hlavatá, Ičo, Strašáková

Libri 2011, 350 stran, razítko, dobrý stav.

Mánesovy podobizny - J. Loriš

Vydáno 1954, 116 stran, 241 černob. i barev. reprodukcí, dobrý stav. Kniha je věnována Mánesově portrétní tvorbě.

Krylov - N. Stěpanov

Čs. spisovatel 1953, 338 stran, dobrý stav.

Benátčan (Tizian) - D. Weiss

Vydáno 1983, 460 stran, fota, dobrý stav. Beletristicky zpracované osudy Tiziana Vecellia.

Váš dotaz Setkání s českými spisovateli - O. Chaloupka

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam
     Více informací

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Copyright © www.antik-variat.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.antik-variat.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace