Počet položek: 0 0,- Kč

Technologie přípravy pokrmů I. - Matejka, Balagová

Merkur 1983, 132 stran, obr., dobrý stav.

kliknutím zvětšíte
Technologie přípravy pokrmů I. - Matejka, Balagová
ks
Přidat do oblíbených
Kód:1015933
Cena : 70,- Kč
Přepočtená cena:2,80 EUR
Sklad:1 ks

Zboží ze stejné kategorie - Technologie přípravy pokrmů I. - Matejka, Balagová

Výživa a krevní skupiny - D'Adamo, Whitney

Vydáno 1998, brož., 272 stran, dobrý stav.

Jugoslávská kuchyně - D. Karpatský

Avicenum 1988, 258 stran, obr., dobrý stav.

Variace na kuchyně Orientu

Vydáno 1983, 210 stran, fota, dobrý stav.

Víno - malá škola - Jens Priewe

Knižní klub 2002, 96 stran, barevná fota, křídový papír, dobrý stav. Zasvěcené informace, které Vám pomohou vychutnat každý doušek.

ŠPANĚLSKÉ POKRMY NA ČESKÉM STOLE - l. VLACHOVÁ

Svoboda 1994, 148 stran, fota, dobrý stav.

99 specialit sovětské kuchyně - maso

Vydáno 1981, 132 stran, il. Neprakta, dobrý stav.

XXIII. valtické vinné trhy 1989 - katalog

Valtice 1989, brož., 56 stran, dobrý stav.

Nad šálkem plným vůně (čaj, káva, kakao) - Z. Žáček

Merkur 1981, brož., 226 stran, dobrý stav.

Potřebujete poradit ? Technologie přípravy pokrmů I. - Matejka, Balagová

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam