Počet položek: 0 0,- CZK

Vývoj moderního lékařství - H. Glaser

Vydáno 1962, brož., 340 stran, fota, dobrý stav.

kliknutím zvětšíte
Vývoj moderního lékařství - H. Glaser
ks
Kód:14355
Cena : 60,- CZK
Přepočtená cena:2,30 EUR
Sklad:1 ks

Zboží ze stejné kategorie - Vývoj moderního lékařství - H. Glaser

Léčení hemiplegie - J. Budínová - Smělá

Vydáno 1960, 170 stran, 44 obr., dobrý stav.

Speciální neurologie - Č. L. Hrazdira a kol.

Avicenum 1980, 336 stran, 111 obr., dobrý stav.

Pharmazeutische Zentralhalle - W. Poethke, W. Paape

Verlag T. Steinkopff 1953, 454 stran, obr., německy, dobrý stav. Svázaný ročník časopisu (12 čísel) pro farmakology a lékárníky - farmakologie.

Včasná diagnostika rakoviny - kolektiv autorů

Vydáno 1948, 218 stran, mírně umazaná obálka, kniha samotná dobrý stav. Příspěvky našich předních lékařů té doby - 1948.

Mužský hormon - P. de Kruif

Orbis 1947, 170 stran, dobrý stav.

Salmonelózy - kol. autorů

Vydáno 1994, brož., 200 stran, dobrý stav. Informace pro lékaře, veterinární lékaře a potravinářskou praxi.

Revmatismus - rady nemocným

Vydáno 1978, brož., 210 stran, stopy opotřebení, jinak dobrý stav.

První pomoc - J. Bydžovský

Grada 2008, brož., 76 stran, názorné obr., 2, přepracované vydání, dobrý stav.

Příručka gynaekologické urologie - MuDr. O. Saitz

Vydáno 1940, 160 stran, obr., dobrý stav.

Speciální chirurgie 1 - 4 - čeští a slovenští chirurgové

Zdravotnické nakladatelství 1950, čtyři svazky - celkem 1044 stran, obr., místy podtrháváno tužkou, desky nesou stopy opotřebení, uvnitř dobrý stav.

Váš dotaz Vývoj moderního lékařství - H. Glaser

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Copyright © www.antik-variat.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.antik-variat.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace