Počet položek: 0 0,- Kč

Had - průvodce pro chovatele

Fragment 1999, brož., 32 stran, fota, dobrý stav.

kliknutím zvětšíte
Had - průvodce pro chovatele
ks
Kód:1015257
Cena : 40,- Kč
Přepočtená cena:1,60 EUR
Sklad:1 ks
Herpetologie - průvodce pro začínající chovatele.

Zboží ze stejné kategorie - Had - průvodce pro chovatele

Přednášky pro praktické hospodáře z let 1903 - 1907

Tábor 1907, 80 stran, dobrý stav. Přednášky v Táboře pořádali professoři královské české hospodářské akademie. Např. O úvěru zemědělském, Praktické pokyny zalesňovací, Hniloba nati a hlíz bramborových způsobená houbou ...

Zdraví zvířat v drobných chovech - A. Černošek a kol.

SZN 1989, brož., 360 stran, obr. a fota, dobrý stav. Nemoci drobného zvířectva - kozy, ovce, drůbež, holubi, králíci, okrasní ptáci - příznaky, léčba, prevence atd.

Kokršpaněl - L. J. Dobrouka

Vydáno 2002, brož., 64 stran, obr., obálka stopy opotřebení, jinak dobrý stav.

Čau čau

Vydáno 1999, 94 stran, fota, velmi dobrý stav.

Akvarijní ryby - R. Zukal

Vydáno 1964, 242 stran, fota a obr., dobrý stav.

Drůbežnictví a chov drobného zvířectva 1954

MZ 1954, kompletní ročník - 12 čísel svázáno do knihy - 284 stran, obr., dobrý stav. Drůbež, holubi, králíci atd.

Vodní želvy

Vydáno 1999, brož., 48 stran, fota a obr., velmi dobrý stav.

Chováme andulky - Z. Veger

Vydáno 1979, 200 stran, obr. a fota, dobrý stav.

Činčila jako domácí zvíře - M. Röder-Thiedová

Vašut 1999, brož., 64 stran, fota a obr., dobrý stav.

Zakrslí králíci - A. Becková

Beta-Dobrovský, brož., 72 stran, barevná fota, dobrý stav.

Váš dotaz Had - průvodce pro chovatele

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam
     Více informací

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Copyright © www.antik-variat.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.antik-variat.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace